Over Marise en mij

Behalve mezelf ben ik ook Marise.
Feit en fictie vloeien in mijn werk schaamteloos samen, ik maak een cocktail van mijn eigen en andermans verhalen en overgiet dat royaal met verbeelding. Zo kan ik een inkijkje bieden in de met nevelen omhulde wereld van het online vreemdgaan.

Ik ben een stijlvolle dame, die zich thuis voelt in alle lagen van de samenleving. Hoog opgeleid in allerlei richtingen.
Mijn hart gaat sneller kloppen van goed eten, een stevige verbouwing, bomen in de knop, een koud biertje en mooie (breed begrip) mensen. Behalve charmant kan ik ook humeurig zijn, soms lui en heel soms ontrouw in vriendschap en de liefde.

XM

Contact?
marisedh@outlook.com

15 gedachten over “Over Marise en mij

 1. Hoi marisa,
  Ik kwam op jou blog via een chat contact die wij delen, vindt het erg leuk om je verhalen te lezen. Ze zijn super herkenbaar voor mij, ik loop alweer een poosje mee op sl en heb vaak gedacht je zou dr een boek mee kunnen vullen met wat ik allemaal meemaak. Van onze gezamenlijke “vriend” hoorde ik dat je met een boek bezig bent. Ben heel benieuwd!! En wens je heel veel succes.
  😉

 2. Hi Marjo,
  Het is eigenlijk een klein wereldje 😉
  Fijn dat je mijn verhalen leuk vindt en jezelf erin herkent. Ieder heeft natuurlijk zijn eigen avonturen, genoeg voor meerdere boeken. Ik ga mijn best doen om er in ieder geval eentje op de wereld te helpen.
  Groetjes, Marise
  p.s. ik ben wel nieuwsgierig wie we ‘delen’ 😉

 3. herkenbaar. bij mij op de zaak lopen veel dames waarbij ik moeite heb om mijn ogen er van af te houden… op z’n minst. maar daar selecteer ik ze dan ook op. Groet Joris Toonders

Geef een reactie