EWA 2016

EWAbutton

Opdracht 10 (finale): Schrijf een erotisch spookverhaal (maximaal 1200 woorden)

‘Rutu Pa’u’ (5de plaats)

Opdracht 9: Schrijf een erotisch verhaal (maximaal 1000 woorden)
dat zich afspeelt tussen twee mannen.

‘Lang Leve de Liefde’ (2de plaats)

Opdracht 8: Schrijf een erotisch verhaal (maximaal 850 woorden)waarin
de hoofdpersoon zich onrechtmatig toegang verschaft tot de kleedkamer van een popster.

‘Bodyguard’ (1ste plaats!)

Opdracht 7: Gebruik bijgevoegd plaatje als basis voor je verhaal (maximaal 750 woorden)

‘Vernissage’  ( 4de plaats)

webcamhottie-768x543

Opdracht 6: Schrijf een kort erotisch verhaal dat geheel in het donker afspeelt.
Je kunt beschrijven wat je hoort, ruikt, voelt en proeft, maar niet wat je ziet.
Maximaal 650 woorden en in de eerste persoon geschreven.

Liefde in Gevaar

Ik was bijna als laatste naar binnen gedoken, achter mij hoorde ik het luik dichtklappen.
Er pasten wel 50 mensen in deze schuilkelder, de afgelopen weken zaten we er geregeld in.
Bij het vorige bombardement van de Russen raakte de provisorische elektrische installatie onherstelbaar beschadigd en het was stikdonker. Generatoren waren niet meer te krijgen. Op de tast manoeuvreerde ik door het gangpad tussen stoelen en banken.
Ik hoorde wat mensen praten maar herkende er geen. Ik voelde naar een vrij plekje maar het voorste deel was het schoonst en daardoor altijd als eerste bezet.
De hopeloosheid van de situatie pijnigde me, tranen liepen over mijn wangen.
Ergens hoopte ik dat de misère nu met een ontploffing zou eindigen.
Toen hoorde ik van opzij iemand roepen en ik wist meteen dat het Ahmed was.
Hij woonde bij mij in de straat maar, volgens mijn ouders, met de verkeerde familie.

Hij was inmiddels 19 en ik droomde als jong meisje al van hem. Hij had dat door en gaf me vaak een knipoog als we elkaar tegenkwamen. Toen ik langzaam van een meisje een vrouw werd, ontpopte onze vriendschap zich als wederzijdse verliefdheid. Heel soms konden we samen een onbewaakt ogenblik stelen. Dan praatten we over de oorlog en hoe het in de rest van de wereld was. Hij vertelde me over zijn avonturen in landen, waar mensen in vrijheid leven. Voor ons was dat niet weggelegd. We leefden in continu gevaar en ik was voor een ander bestemd. Ahmed kon me op de zachtaardigste wijze strelen maar verder durfden we niet te gaan.
Hij nam vaak een veldbloemetje voor me mee. In mijn nachtkastje had ik een houten doosje, waarin ik ze tussen krantenpapier bewaarde. Voor mijn 17e verjaardag gaf hij me een flesje parfum. Een kostbaar kleinood, waar ik spaarzaam mee omging. Vanochtend had ik het echter rijkelijk op mijn polsen gesprenkeld. Ik had zingend voor de kleine spiegel in mijn kamer staan draaien en dromen met de geur van Ahmed om me heen.
Tot het luchtalarm afging.

Ik woelde met mijn handen in de donkerte en vond de zijne. Hij trok me tussen zijn opgetrokken knieën op een stretcher en sloeg zijn armen om me heen.
‘Wat ben ik blij dat ik ons parfum herkende. Hoorde ik je huilen? Stil maar, ik zal je beschermen.’
Het geluid van vallende bommen leek dichterbij te komen. Angst en veiligheid streden in mijn hart om voorrang. Ik voelde ook wat anders, een zacht en tintelend gevoel op mijn intiemste plekje. Alles ging naar de Filistijnen, dit was misschien mijn enige kans om genot te ervaren. Zo dicht waren onze lijven nog niet bij elkaar geweest en in het donker waren we ongezien. Ik vleide me tegen hem aan en liet mijn vingers met de zijne verstrengelen.
Onze handen vreeën tot hij zich losmaakte en ze over mijn dijen liet glijden, via mijn middel omhoog om ze op mijn borstjes te leggen. Een warme rilling ging door me heen.
Zachtjes zoende hij in mijn nek en trok me dichter tegen zich aan.
Hij fluisterde in mijn oor dat hij met mij zou vluchten, samen ergens opnieuw beginnen.
Mijn tepels werden hard van zijn liefkozingen en ik liet hem weten dat ik naar hem verlangde. Ik voelde zijn stijve tegen mijn billen drukken en rook zijn hijgende, zoete adem.
Tussen zijn benen was ik beschut en ik stroopte mijn djellaba ver genoeg op om hem toe te laten. Zijn handen vonden hun weg over de binnenkant van mijn dijen naar het midden, waar hij ze in mijn onderbroek wurmde.
Ik was zelf ook wel eens op onderzoek uitgegaan maar zijn vingers waren veel bekwamer. Hij streek over mijn lipjes en liet zijn vingertoppen door mijn natte spleetje gaan.
Tegelijk met mijn intens tevreden kreun maakten een grote knal en witte flits een abrupt einde aan deze prille liefde. Eeuwig zonde.

(10de plaats)

Opdracht 5: Schrijf een erotisch flitsverhaal (flash fiction) dat zich afspeelt in een hotellobby en met een verrassende twist op het eind. Het verhaal mag geen BDSM bevatten en maximaal 500 woorden lang zijn.

Rainbow Hotel

Twee weken geleden ontving ik het merkwaardige maar persoonlijke pakketje per aangetekende post. Vanavond zou ik worden opgehaald voor een bezoek aan het exclusieve Rainbow Hotel. Op internet kon ik niets terugvinden maar ik had toch gezorgd voor een vrije avond en een mooie outfit. Bij de uitnodiging zaten expliciete erotische voorschriften en een aantal seksspeeltjes. Ik had gekozen voor de balletjes, heerlijk om daar mijn kutje omheen te spannen. Op het aangekondigde tijdstip verscheen de chauffeur en ik ging mee. Het gevaar en avontuur deden mijn bloed kolken, uitwendig bleef ik rustig.
Ik ben dol op dit soort spelletjes.

Door de simpele draaideur stap ik in een sprookjesachtige lobby.
Mijn hart klopt in mijn keel terwijl ik om me heen kijk.
Een atrium van wel tien verdiepingen met een koepelvormig dak. De balustrades zijn begroeid met bloeiende klimplanten en ik hoor water kletteren. Het witte marmer is in alle kleuren van de regenboog uitgelicht en vanuit een grote oculus in het dak schijnt een wit licht op de receptie. De onberispelijk geklede en gekapte klerk wenkt me.

‘Welkom in het Rainbow Hotel. U staat op het punt een grandioos cadeau te krijgen.
Als het bevalt, mag u altijd terugkomen maar uiteraard tegen betaling. De details hoort u van de chauffeur, die u morgenochtend thuisbrengt.’

Ik krijg net de kans om een wenkbrauw op te trekken voor hij verdergaat.

‘Wat wij voor u in de aanbieding hebben? Middels uw antwoorden op een aantal vragen en een ingewikkeld algoritme selecteren wij één van onze mannen. De perfecte man staat tot uw beschikking en zal er alles aan doen u een onvergetelijk verblijf in ons hotel te bezorgen.’

Hij sluit zijn verhaal af met een vette knipoog en is dan stil. Met een glimlach pak ik het clipboard van hem aan, vink intuïtief de meerkeuzevragen af en geef het hem terug. Hij voert mijn antwoorden in op een soort computer. Uit een rek met sleutels floept eentje naar voren en die steekt hij in de machine.

‘Neemt u maar even plaats. We maken het zo in orde.’

Het ding ratelt als een modem uit 1994, heeft blijkbaar moeite met mijn perfecte man.
Ik zie de klerk goedkeurend knikken en op een grote rode knop duwen.

‘Daar gaat u, mevrouw. Lekker genieten hoor, komt allemaal goed.’

Meteen word ik in mijn fauteuil gesnoerd door automatische gordels die uit de zitting tevoorschijn komen. Ik hou me vast aan de armleuningen en voel hoe ik met stoel en al loskom van de grond. Niet zomaar een metertje maar recht omhoog in die lobby waar het plafond op hemelhoogte lijkt te hangen.

De zitting begint te trillen en ik voel alle balletjes in me. De stoel zwenkt naar het blauw uitgelichte deel en landt als een hovercraft voor kamer 1.
De gordels schieten los en ik sta op. De deur gaat langzaam open en ik kijk in bekende ogen. Dat is…, nee dat kan niet. Ja, dat kan dus wel.
Alleen in het Rainbow Hotel.

(6de plaats)
EWA website- Uitslag 5de ronde

Voor het vervolg lees je mijn blogbericht ‘Rainbow Hotel’

Opdracht 4:  Schrijf een erotisch stuk van maximaal 350 woorden met als thema ‘Naaldhakken’.

Neem ons!
We horen haar aankomen en rechten reikhalzend onze ruggen.
De deur van de kast zwaait open en daar staat ze. In vol ornaat maar blootsvoets.
‘Neem ons!’ willen we schreeuwen.
Haar ogen schieten over de planken, blijven even hangen links boven en kijken ons dan recht aan.
Ze zet ons op de grond en trekt haar rokje iets omhoog. Haar poezelige voetjes schuiven geruisloos in het rode leren omhulsel, precies met de tenen in onze spitse neusjes. We stutten haar gestroomlijnde kuiten en geven haar de extra lengte waar ze recht op heeft. Ze is klaar om te gaan en klikklakt met ons de kamer uit.
Na een kort ritje stappen we uit bij een restaurant en staan neus aan neus met een paar onbekende, glimmende brogues onder een zwarte pantalon.
Wat een knapperds! En zo te zien heeft zij ook geluk met de meneer die erbij hoort.
Behaaglijk nestelen we ons onder tafel en luisteren naar het gepraat en gelach boven ons.
Bij het dessert is de stemming al aardig opgewonden, het gesprek gaat duidelijk over seks.
Met één van onze neusjes strijkt ze langs zijn onderbeen en prikt de hak plagend in zijn kuit.
Zijn hand glijdt onder tafel en hij pakt de pin. Verlangend strijken zijn vingers langs het gladde leer.
Na het restaurant belanden we in een club.
De muziek staat niet te hard, de dansvloer is wel vol. Gelukkig kan ze op ons prima dansen.
Na een tijdje zwieren, leiden de brogues ons naar een aparte ruimte achterin.
Het is erg donker maar er zijn meerdere personen die zich met elkaar vermaken. Voor we het goed en wel in de gaten hebben, worden we omhoog getild en kust meneer haar voeten. Hij laat zijn tong over ons leer gaan en likt kreunend aan de lange hak.
Als zij haar benen om hem heen slaat, belanden we net boven zijn billen. Het voelt heerlijk om zijn vetlaagje een beetje in te deuken.
Ze zal ons aanhouden, de hele avond.
Soms is het zo fijn om naaldhak te zijn.

(6de plaats)

EWA website -Uitslag 4de ronde

Opdracht 3:  In de vorige ronde hebben jullie masturbatiescènes geschreven. Jouw personage werd onbewust gadegeslagen door een ander. Beschrijf in maximaal 150 woorden hoe de voyeur het heeft ervaren. Jij mag niet jouw eigen masturbatiescène gebruiken en er mag geen dialoog voorkomen in jouw verhaal.

‘Toch maar Viagra’

Ik sluip de badkamer in om te gluren, hij staat met zijn rug naar me toe. Zijn hand houdt krampachtig de douchestang vast en ik zie zijn billen ritmisch samenknijpen rond de dildo in zijn kont. Een tijd terug ben ik boos geworden op zijn suffe erectie en heb hem een ‘spuitslet’ genoemd. Hij schrok maar ik zag de opwinding in zijn ogen. Gretig stemde hij in met een trainingsprogramma om zijn pik tot betere prestaties te verleiden. Nu doet hij braaf wat ik zeg en met resultaat. We seksen ons een partij in de rondte en hij spuit niet meer binnen de minuut. Ik schrik op van de oerkreet van Sander en druk de knop van de timer in. Vier minuten en acht seconden, beter maar nog niet voldoende. Misschien toch wat Viagra bestellen.

Gebaseerd op masturbatiescène 15: Het alternatief door nickje

(11de plaats)

EWA website -Uitslag 3de ronde

Opdracht 2: Schrijf een korte masturbatiescène van maximaal 100 woorden, waarbij een seksspeeltje gebruikt wordt om klaar te komen.

‘Magic Wand’

Mijn masturbatietechniek overtreft soms mijn stoutste verwachtingen en toch zit ik hier, met tien mede-cursisten en de ‘genotscoach’ op een handdoekje in een kring. Allemaal met ontbloot onderlijf, de benen wijd en de penetratie-fobe ‘Magic Wand’ tegen ons kutje gedrukt. Er klinken ohs en ahs van zowel opwinding als verrassing.
Ik voel vanaf mijn middenrif een lach aanzwellen, die vervolgens onbedaarlijk door de ruimte golft. Iedereen kijkt nu naar mij, alleen het zoemen van twaalf vibrators en mijn nageproest is te horen. Ik blik rond, druk de kop op de hoogste stand naar binnen en kom voor ze.

(9de plaats)

EWA website -Uitslag 2de ronde

Opdracht 1: Schrijf een allitererende erotische zin van maximaal 25 woorden, waarin minimaal één voornaam voorkomt.

‘Zozo’ zei Zoë toen Joey het zilte zaad uit zijn zinderende zak

ziedend hard tegen haar zonnebril zwiepte.

(9de plaats)

Geef een reactie