Poseren

Helemaal glad en gepoederd stap ik in de trein naar Haarlem. De lingerie onder mijn jurk geeft me superkrachten, ik zie een paar mannen loeren. Ik verheug me er al dagen op om Simon weer te zien, vooral omdat ik eindelijk voor hem mag poseren. Als ik aanbel, opent de deur automatisch. Geen Oscar, een teleurstelling. Simon zit met een brede glimlach klaar, armen wijd. Ik ren in zijn omhelzing en draai mezelf op zijn schoot met mijn armen om zijn nek. ‘Kus me, kus me’ fluistert hij in mijn oor en ik wil niets liever. Zachte kusjes wisselen wulpse tongbewegingen af, mijn lijf tintelt in alle windrichtingen. Ik kroel door zijn krullen, hij kneedt mijn dijen. Hij stopt, onze gezichten nog dicht bij elkaar. ‘Ik ben zo blij dat je er bent.’  Ik zoen hem op zijn neus, schenk hem mijn warmste lach en veer op van zijn schoot. ‘Kom, we hebben werk te doen.’

Simon geeft zijn rolstoel een zwieper en gaat me voor richting keuken, waar de tafel vol staat met antipasti. Hij zet een dienblad op zijn schoot en begint twee bordjes vol te laden. ‘Als jij nou even de wijn inschenkt, dan nemen we alles mee naar het atelier. Ik popel om te beginnen.’ Aan het einde van de gang opent hij een schuifdeur naar een kamer, waar een creatieve energie hangt. Zware velours gordijnen, her en der windlichten met knetterende kaarsen, die een heerlijke geur verspreiden. De warme trompetklanken van Miles Davis vullen de ruimte. Simon gunt me een moment om alles in me op te nemen, hij glundert want hij weet dat zijn Wunderkammer indrukwekkend is. In de hoek staat een verlaagd keukenblok vol verfspetters, op de muur eromheen hangen ingelijste posters van artiesten uit vervlogen tijden, op een andere muur waarschijnlijk eigen werk. Best mooi, ik ben niet zijn eerste naaktmodel zo te zien. Er staan wat kasten vol verfpotten, tubes en schildersgerei, verder nog een bureau met wonderlijke objecten en her en der schildersdoeken. Er staan ook twee schildersezels met grote doeken, waarvan eentje direct mijn aandacht trekt. Dat ben ik! Een liggend naakt, dat me doet denken aan Modigliani. Aan de rand van het doek zitten afdrukken van mijn erotische foto’s geplakt. Voordat ik het goed kan bestuderen, dirigeert Simon me richting de chaise van rood fluweel, die zacht wordt uitgelicht door twee grote schemerlampen. ‘Daar is je plekje, maak het jezelf gemakkelijk.’ Ik ga zitten, nog steeds met twee glazen wijn in de hand. Hij rolt voor me langs en pakt er een. ‘Tijd voor een proost. Je foto’s zijn zeer inspirerend maar het is honderd keer beter dat je nu echt hier bent. Dat ik kan zien hoe je haar werkelijk valt en hoe de ronding van je borsten loopt.’ ‘Proost mijn kunstenaar, ik zal proberen een perfect model te zijn.’ ‘Dat ben je al, we gaan er lekker van genieten. Proost!’ Onze glazen klinken, we nemen een slok en doen zelfs een nahef zonder ons oogcontact te verbreken. Simon zet een van de bordjes op de bijzettafel en ik zet mijn glas ernaast.

Hij rolt met zijn versnaperingen richting de schildersezel met mijn naaktportret, zet alles binnen handbereik en trekt een witte schildersschort aan dat zo ver over zijn rolstoel hangt dat hij op een spookje lijkt met Simons hoofd erop. Ik lach hard, hij kijkt op van zijn palet, waarop hij driftig verf zit te mengen. ‘Ik ben een serieus kunstenaar! Pas op hoor, of ik maak er een Botero van.’
Snel neem ik een plakje prosciutto, dat als boter smelt in mijn mond. Een slokje wijn en dan ben ik er klaar voor. ‘Hoe wil je me hebben?’, vraag ik uitdagend. ‘Doe lekker wat uit en ga maar liggen. Langzaamaan, is dat OK voor jou?’ ‘Ja, tuurlijk.’, zeg ik en neem nog wat lekkers.

Ik voel geen schroom, ik wil me tonen om hem te inspireren en op te winden. We doen aan rolstoelvrijen en onze sekschats zijn je reinste porno  maar hij heeft me nog niet naakt gezien. Niet in het echt. Ik schop mijn pumps uit en ga vlak voor hem staan. Ik reik naar achter en trek de rits van mijn jurk langzaam open. De soepele stof valt als een waterval langs mijn lichaam op de grond en onthult mijn roomwitte set van Marlies Dekkers. De kanten hipster, de kousen en de balkonBH, die ik van Mark heb gekregen en waarvan Sander denkt dat ik het gekocht heb met wat zwart geld van mijn moeder. Simon roept ‘bellissima!’en rolt pijlsnel naar me toe. ‘Ik wil even je navel bekijken.’ Hij streelt eromheen, ik voel zijn adem tegen mijn onderbuik. De weinige haartjes die ik nog heb springen overeind. ‘Mmm, wat ben je romig.’ Hij kust mijn buik, kneedt mijn bil. Met een tevreden grommetje strekt hij zijn armen om me naar zich toe te trekken. Eén kus, een korte. Ik schenk onze wijn bij, voer hem een plakje salami met mijn borsten voor zijn neus en keer terug naar mijn plekje.

Ik nestel me in de grote kussens, Simon verdwijnt uit zicht en ik hoor zijn penseel op het doek ritselen. Zijn hoofd verschijnt weer ‘Ga eens met je hand naar de rand van je kous.’ Ik doe het zonder aarzelen en streel de dubbele zachtheid van de stof en mijn huid. ‘Simon, ik geloof niet dat dit langzaam gaat.’ Mijn hand daalt af over de binnenkant van mijn dij. Ik zie dat Simon mijn beweging volgt, dus ik ga vloeiend door via de rand van mijn slip over mijn buik naar mijn borst. Door het kneden floept mijn tepel over de rand van het balkonnetje, ik draai er zachtjes cirkeltjes om. Genotzalig krom ik mijn rug. ‘Misschien moet je je glas even neerzetten om er vol voor te gaan.’, hij knikt me bemoedigend toe.

Ik doe het en pluk twee olijven van het bordje. Achteroverleunend kauw ik op die bitterzoete bommetjes en kneed mijn borsten uit hun feestelijke verpakking. Die BH moet uit en ik slinger ‘m richting Simon, die ‘m net niet kan vangen maar toch een grote grijns op zijn gezicht heeft. Mijn bevrijde tepels staan reikhalzend overeind en mijn kutje schreeuwt om aandacht. Nog nooit heeft iemand gekeken terwijl ik masturbeer. Ik kronkel onder mijn eigen aanraking en druk mijn venusheuvel tegen mijn hand. Door de stof heen trek ik mijn lipjes wat van elkaar en druk een vinger stevig op mijn klitje. De gedachte aan Simon die naar me kijkt is al voldoende, ik kan het niet meer tegenhouden. Schokkend en hijgend breng ik mezelf in een paar stoten tegen mijn hand naar een hoogtepunt. ‘Holy shit schatje, wat een ontlading! De exhibitionist in je is springlevend.’ Het duurt even voor ik wat terug kan zeggen.
Het is fijn dat de spanning uit mijn lijf is, ik voel me comfortabel genoeg om halfnaakt om hem heen te hangen. Ik bekijk, met mijn borsten in zijn nek, de voortgang van mijn portret. Het is bijzonder om te zien hoe trefzeker hij is in de details.

Simon vult de wijn bij en rolt even terug naar de keuken voor meer hapjes. In zijn afwezigheid trek ik snel uit wat ik nog aanheb en drapeer mezelf poedelnaakt op de chaise. Niet dat hij daarvan schrikt, integendeel. Geconcentreerd zet hij zich weer aan het werk. Ik speel wat met mijn tepels en al snel voel ik de opwinding terugkeren. Mijn kutje is nog bol van net en zacht soppend vinger ik mezelf. Voor mijn hooggeëerde publiek maak ik er graag een show van. Simon kijkt aandachtig toe, mompelt ‘geilgeilgeil’ en zet wat streken op het doek. Op mijn dooie akkertje en intens genietend zoek en vind ik mijn volgende orgasme. Simon applaudisseert, trekt zijn schort uit en komt naar me toe.  Terwijl we loom zoenen, voel ik zijn hand zoeken. ‘Mar, mag ik even je kutje voelen? Ik moet het vragen, ik wil het zo graag.’ Ik schuif wat naar voren op de chaise en til een been op, zodat hij er goed bij kan. Gretig verdwijnt zijn hand tussen mijn dijen. Mijn klitje is een beetje beurs van de eerdere sessies maar zijn vingers zijn erg zacht. Haast kietelend zoekt hij een weg naar binnen, terwijl onze monden elkaar vinden. Zoenen en vingeren is een geweldige combinatie. We zouden hier uren mee door kunnen gaan, ware het niet dat ik naar huis moet. Ik stop de zoen en duw hem lief maar beslist een stukje terug. ‘Ik moet gaan.’
‘Ja, oké, ik weet het. Zonde.’ Simon likt zijn vingers af, ‘Mmm, aardbeitjes, lekker.’

Ik glip langs hem richting WC en om mijn ‘datetas’ bij de voordeur op te halen. Terug in het atelier trek ik schoon, alledaags ondergoed en mijn jurk weer aan. Simon ruimt de verfspullen op, het schilderij is bijna klaar en prachtig. Vooral mijn navel heeft hij erg goed getroffen. Als dank overhandig ik hem mijn van feromonen doordrenkte slip, die hij dankbaar aanneemt en meteen opbergt in een laatje. We doen nog een afscheidszoen voordat we teruggaan in onze digitale bubbel tot we elkaar weer zien.

Geef een reactie