Woordorgasme 18: Paradijs

P. en ik schrijven om en om aan een verhaal dat zich zonder vooropgezet plan ontvouwt. We zijn nu bij deel 18 en het einde komt in zicht. Ons drietal bevindt zich aan de andere kant van de wereld, waar veel geneukt wordt terwijl langzaam duidelijk wordt hoe het zit met het mysterie van de Hara.
Duik er maar in!

Penis 18 – De herinnering aan de reddingsactie, de vorige keer, weerhoudt me ervan een nieuwe zwemwedstrijd met Bruno aan te gaan. Het uitzicht is ook te mooi om niet naar te kijken: jouw nat glanzende billen wiegen sensueel als je het strandje op loopt. Met gespreide armen draai je een rondje in de zoele wind, je slaakt een diepe zucht en laat je tepels glinsteren in het tropenzonlicht. Je handen dwalen over je paradijselijke vormen, ik zie in je ogen dat je zin hebt en droom even met je mee.

Mami heeft de boot inmiddels als een ervaren schippersvrouw op het strand gezet, ze stapt verrassend lenig uit en gebaart ons haar te volgen. Voor de deuropening van de hut tussen de bomen hangt een gordijn met hetzelfde kunstige motief als de sluier. Als we binnenkomen, slaan jij en ik onze handen voor onze mond: niet alleen is het van binnen veel groter dan het van buiten leek, de hut is ook schitterend ingericht. Bruno maakt glunderend een weids gebaar: “Is onze suite een beetje naar wens?” 

Als een blij kind huppel je naar Bruno en kust hem op de mond, terwijl je de gouden fallus die op zijn heup bungelt liefkoost. Ik voel een steek van jaloezie, gelukkig bevrijd je jezelf uit Bruno’s armen. “Ach P., wat schitterend! Wat zullen we het hier fijn hebben.” Heupwiegend land je tussen mijn gespreide armen, waarna onze lichamen in elkaar verstrikt raken. Het gesmak van onze tongzoen kaatst rond, ons gehijg overstemt de ruisende wind buiten. Ondanks de hypnose die me bevangt, zie ik uit mijn ooghoek hoe Mami de tevreden glunderende Bruno discreet naar buiten loodst.

“Fuck Hara!” prevel je vlakbij mijn mond tussen twee zoenen door, “Neuk me… met je eigen toverstaf!” We lachen allebei, mijn erectie is inmiddels levensgroot en nestelt zich met pulserende genotknop in je kruis. Je speelse vingers masseren mijn ballen, ik kneed je malse billen. Ik duw je op het bed en leid je dijen naar een tedere omhelzing van mijn zijden. Je kruist je kuiten achter me, onze monden vloeien opnieuw samen terwijl jouw lipjes rond mijn erectie beginnen te glijden. Voordat ik door kan stoten, wurm jij je onder me uit en dwingt me op mijn rug. Je gekreun galmt om ons heen als je me begint te berijden, tussen je zwellende borsten door zie ik je mond open zakken en je hoofd achterover buigen. Je lipjes happen in mijn ballen, mijn genotknop begint in je buik te gloeien tot je hele lichaam glimt van het zweet door de steekvlam van mijn orgasme.

Vagina 18 – 7 maanden later…

Het leven gaat zijn gangetje in het paradijs. De hut is comfortabel, we vullen onze dagen met louter leuke bezigheden. Jij vangt visjes en kookt, je zorgt dat het mij aan niets ontbreekt. Ik luier in de hangmat en fleur ons stukje strand op met sculpturen van stenen, schelpen en organische materialen. Samen bouwen we zandkastelen, laatst nog een groot voetbalstadion, met rijen witte schelpjes als toeschouwers en goals van bijeengebonden stokjes. We zwemmen veel, het zacht golvende water in de lagune streelt ons en maakt gewichtloos. Het koelt ons af en windt ons op. We doen spelletjes, spetteren met water. Jij pakt mijn middel, of wat daarvan over is, en gooit me een stukje omhoog en verderop. Ik kom boven, sla mijn armen om je nek en blijf lekker dobberen. Mijn borsten, twee keer zo groot als ze waren, deinen door het wateroppervlak. Jij kunt je ogen en handen er niet vanaf houden. Daar waar jij net kunt staan trek je mijn kutje dan over jouw ferme pik. Het water maakt het stroef en strak, extra geil. Je bent wel voorzichtiger, toch onder de indruk van wat in mij groeit.

Bruno en Mami komen nu en dan langs om voedsel te brengen en mij te controleren. Als ik hun boot zie naderen, ren ik opgewonden de branding in. Ik weet dat Bruno me gaat neuken en ook de gouden fallus zal gebruiken. Eerst zal Mami mijn buik onderzoeken en met een houten toeter de hartslag van het Kind beluisteren. De zwangerschap verloopt zonder problemen, ik groei gestaag en voel dat het Kind in mij beweegt. Als ze klaar is geeft ze een knikje richting Bruno en zet zelf een paar passen achteruit zodat hij me kan nemen. Met Mami en jou in de kamer, het voelt heel normaal tot hij met de gouden fallus aan de slag gaat en ik buiten mezelf treed.

Zodra ik de fallus zie, wil ik hem in me voelen. Mijn kutje zuigt de fallus naar zich toe en verzwelgt hem als een hongerige leeuw. Hij gloeit in me en voedt het Kind.
Mag ik hier voor altijd blijven? Ik heb niet het idee dat er iemand naar ons zoekt. Er verdwijnen wel vaker mensen in het niets en die worden dan vergeten.

Geef een reactie