Te Biecht

Na ons bezoek aan Club Kamasutra neemt David in het hotel ruim de tijd om me opnieuw te verleiden. Het is zo geil om hem te zien als tevreden baby’tje, met zijn mond om mijn tepel maar tegelijk zijn vingers in mijn kutje. Hij kneedt en likt me richting hoogtepunt en weet me op meesterlijke wijze om de tuin te leiden. Steeds als ik er bijna ben, doet hij een stapje terug om samen met mij de aanloop nog een keer te nemen. Tot ik smeek om te mogen komen en hij ridderlijk toegeeft. Met de punt van zijn tong geeft hij klapjes op mijn klitje, voert het tempo gestaag op om als grande finale mijn hele klitje tussen zijn lippen te masseren. Mijn orgasme voelt als een ritje in de achtbaan, met de klapjes als de ratels van het karretje bergop, een korte pauze en dan tussen zijn lippen steeds sneller in het diepe en een paar keer stevig door de bocht. We seksen in een aantal standjes tot hij ook klaarkomt en daarna zijn we gewoon te moe om door te gaan. We hebben nog een paar uurtjes om te slapen en die zijn belangrijk om de volgende dag door te komen.

We ruiken allebei naar de sinaasappelbloesem van het doucheschuim en ik hoor Davids ademhaling langzaam en regelmatig worden. Lepeltje-lepeltje maar dan anders, thuis ben ik het rugzakje. Als zijn arm verslapt, wurm ik me voorzichtig uit de omhelzing. Ik heb al 15 jaar niet meer naast een ander geslapen en het voelt intiemer dan seks. Mijn gedachten dwalen af naar Sander die thuis alleen in bed ligt. Een scheut schuld doet mijn maag krampen, dit is minstens de tweede man waar ik hem mee bedrieg. Waarom doe ik hem dit aan? Als hij zou weten van mijn escapades, ging ons huwelijk misschien wel kapot. En sowieso moet ik zien te leven met de last van de geheimen en smoezen. Is het dat waard? Ik zucht, dit is niet het moment voor diepgravende analyse van mijn gevoelens. Ik weet wel dat ik mijn nieuwe parallelle leven niet kwijt wil, ik voel me aangevuld en gekoesterd.  Marise heeft iets moois in me wakker gemaakt en mijn ‘tijdelijke vrijstelling van de monogamie’ biedt voldoende moreel excuus. De haken en ogen aan mijn bedrog probeer ik in het verdomhoekje van mijn geweten te verstoppen.

We worden wakker van het alarm op Davids telefoon. Een tikje ongemakkelijk zoeken we onze kleding bij elkaar en maken onszelf toonbaar. Ik ben blij dat ik mijn trenchcoat heb meegenomen, die valt keurig tot op de knie over mijn nogal korte jurkje. We nemen, voor de zekerheid, al afscheid op de kamer. We kussen innig maar ik betwijfel of we elkaar weer zullen zien.

Thuis is mijn avontuur met David onopgemerkt gebleven. Ik blijf vaker logeren bij vriendinnen en ik vertel geen details over mijn zogenaamde bezoekje aan Roos.
Ik hou het op ‘Leuk, was gezellig. Wat hebben ze toch een fijn plekje daar. Ja, alles gaat goed, je moet de groeten hebben.’
Met David grap ik in de chat dat onze eerste date nooit te overtreffen valt maar eigenlijk menen we het. De berichten worden minder frequent, ons contact is aan het doodbloeden. Ik probeer er luchtig over te doen maar ik baal dat hij me niet meer wil. Ik ben gewend dat ik degene ben die afwijst, David raakt me door zelf het hazenpad te kiezen. Het biedt geen troost dat ik uit honderden mannen zo een nieuwe kan kiezen, dat maakt zelfs dat ik me sletterig voel. Waar ben ik in godsnaam mee bezig?

Met godje kan ik dit niet bespreken, hij is me dierbaar maar kent me nauwelijks. Bovendien is hij een man, die de emoties bij het overspel liefst negeert. Voor mij is het niet goed om zoveel gevoel en twijfel in mijn hoofd te laten tollen, ik moet iemand in vertrouwen nemen. Iemand die mij begrijpt en niet zal verraden. Ik weet het meteen; Roos. Ironisch genoeg was het de affaire van haar man die mij op dit spoor zette. Zogenaamd ben ik net bij haar geweest maar ik wil nu echt. Het vooruitzicht om alles op te biechten maakt me licht in mijn hoofd.

2 gedachten over “Te Biecht

  1. Jeetje dit is precies hoe ik mij voel met mijn overspel website verhouding die net gestrand is. (Mijn keus trouwens). Mijn hoofd tolt, tis echt geen kattenpis dit leventje. Zou er graag met je over willen chatten om als vrouwen onder elkaar een beetje steun te zoeken want ik wil dit ook niet opgeven. Het heeft me ook veel goeds gebracht en blijkbaar ben ik diep van binnen gewoon heel heel erg stout en dit werkt verslavend. Mijn email is bij je bekend dus mail me maar mocht je mn chatnaam willen

    1. Hi Lena, we zijn niet alleen hè al lijkt het vaak wel zo. Ik denk dat je email bij wordpress is beland, ik kan m iig niet vinden bij je bericht. Doen we het anders, ik ben op Kik te vinden als ‘Marise74’.

Geef een reactie