De Diplomaat

Er waren mannen die in mijn broekje probeerden te komen met:

‘Hoi hoi, leuk profiel. Ik heb mijn foto’s open gezet, wellicht spreken ze je aan. Ik ben een leuke, gezellige, attente en slimme kerel die op zoek is naar een leuke dame. Mocht het je aanspreken dan hoor ik het graag. Groetjes!’

Of

‘Hou jij van een aantrekkelijke lange slanke dominante zwaargeschapen man, wel getrouwd maar geen kids, die veel tijd in een SL kan steken? Dan hoor ik graag je reactie xxx.’

Binnen een tel hadden ze de ‘nee..bedankt’ te pakken maar soms zat er eentje tussen die ik nog een keer las. Zoals deze:

‘Dear lady, my Dutch is not good enough so I hope you understand English. I am an oriental man looking for adventure in my new (temporary) homeland. I love to have sex and worship the female body but most of the time my wife doesn’t let me. Are you the woman to fullfill my desires? XxRandi’

Ik klikte door naar zijn profiel en trof daar een merkwaardige tekst en een foto van een breed lachende Indiër met ontbloot bovenlijf. Hij maakte mij ook aan het lachen, met zijn combinatie van naïviteit en bravoure. Ik verwachtte alleen niet dat hij veel succes zou hebben bij de dames.
Toch zonde, hij kwam oprecht en ongevaarlijk over. Hij was gewoon op zoek naar iemand om zijn verlangens mee te delen en liefst vervullen.

Ik stuurde hem een bericht met wat tips en de duidelijke boodschap dat hij van mij persoonlijk geen ‘sex services’ hoefde te verwachten. Ik wenste hem uiteraard wel het beste.
Binnen een uur had ik bericht terug, waarin hij me bijna smeekte hem te helpen.
Hij had wat boze reacties gekregen op zijn berichten en geen idee waar dat toch door kwam tot hij het van mij hoorde. Zijn inloggegevens stuurde hij meteen mee met het verzoek om zijn profieltekst te herschrijven.
Dat laatste ging meerdere bruggen te ver maar ik kon deze arme man niet laten spartelen.
Ik adviseerde de foto te vervangen en beloofde hem op weg te helpen met zijn tekst.
Niet teveel, zijn eigen stijl moest er wel in blijven anders zouden de dames zich alsnog een hoedje schrikken bij nadere kennismaking. Zijn dankbaarheid schaalde op naar adoratie en ik vroeg me af of dit eigenlijk een goed idee was. Zo voelde het wel.

Ik maakte er dit van en hij nam het exact over:

‘Diplomatic and charming man from India is ready to add some excitement to life, preferably together with a nice woman. I am looking for someone who can understand and write English, because communicating in your funny language is not one of my many qualities. I am a humorous, life-loving person and will treat you like a queen. It is important for me to make a spiritual connection with somebody but I am also very interested in the physical connection. Intimacy and sex are important for my well-being and I just don’t get enough of it now. Please don’t be shy and drop me a line. You won’t be sorry. Alavida, Randi’

Randi was de ideale volgeling en ik leefde me uit in de rol van gids. Hij maakte leukere foto’s voor op de website en deed zijn best persoonlijke berichten te sturen naar de dames die mogelijk interessant voor hem waren. Hij kreeg beduidend meer en zelfs positieve reacties en verraste me door binnen een paar dagen op de proppen te komen met een dame die wel in was voor een date.

Hij mailde me enthousiast dat ze enorm leuk gechat hadden en dat ze erg opwindend was.
Chantalle had al snel op een ontmoeting aangestuurd en nam de touwtjes stevig in handen. Als hij geblinddoekt in een hotelkamer op haar zou wachten, ging ze hem pijpen.
Dat was haar fantasie en hij was de man om die mee te verwezenlijken. Hij vond het wel een beetje apart maar stond open voor haar ideeën. Volgende week zouden ze elkaar ontmoeten in een hotel langs de A4.

Al mijn alarmbellen begonnen te rinkelen, want waar geile mannen zich begeven zijn de criminelen meestal niet ver. Een vrouwenprofiel kon zonder controle online worden gezet om mannen in de val te lokken. De meesten waren natuurlijk al bij voorbaat chantabel en helemaal als ze naar een hotelkamer gingen. Ik vond het vreselijk om hem wakker te knijpen maar ik moest hem wel waarschuwen. Subtiel vroeg ik hem een fotootje van haar te delen en dat deed hij.
Ik rolde bijna van mijn stoel toen ik het bestand opende en Kim Holland verscheen.
Nu wist ik zeker dat het niet in de haak was, dit kon niet waar zijn.

Ik stuurde Randi naar de website van Kim Holland, waardoor hij snel besefte dat zijn date moest berusten op bedrog. Ik had met hem te doen maar was blij dat ik hem had kunnen behoeden. Toen hij eenmaal bekomen was van de schrik, kreeg ik een stortvloed aan lofuitingen over me heen.
Zonder mij was hij naar die date gegaan en waarschijnlijk beroofd en gechanteerd met alle gevolgen van dien. Ik was als een beschermengel op het juiste moment zijn pad gekruist. Hij ging een paar dagen op missie en zou een geschenk voor me meenemen. Na deze bijzondere wending moesten we elkaar toch ontmoeten, zodat hij me op z’n minst kon bedanken. Ik stemde in en verheugde me erop.

Randi gaf ‘Kim Holland’ aan bij Charlie van SL en haar account werd nog diezelfde dag verwijderd.
Als beloning en ter inspiratie stuurde ik hem enkele van mijn spannende foto’s met de suggestie dat zelf ook eens te proberen. Dat deed hij heel smaakvol en hij scoorde hoge ogen met zijn stevige billen in strijkend licht. Hij was ook absoluut handiger geworden met woorden en verleidde al snel een echte dame tot een date. Helaas legde hij het af tegen de vele andere kandidaten waar zij uit kon kiezen.

Wij zagen elkaar een maand later in een lunchroom in een uithoek van onze gezamenlijke woonplaats. Breed lachend en met open armen kwam hij door de zaak op me afgestevend.
Een grote, stevige Indiër met een hemd zo wijd dat het wel een gordijn leek dat op me afkwam.
Hij had een grote bos rozen in de hand maar die ging gewoon mee in de omhelzing die ik kreeg.
Door meerdere gasten werd het tafereel geamuseerd gadegeslagen. Ik pakte de bloemen lachend aan en schuifelde richting het tafeltje. Ik zat nog niet of Randi duwde me een groot ingepakt cadeau in de handen. Ik voelde me een tikje ongemakkelijk maar ook bijzonder.
Jammer dat ik zijn ingelijste, antieke papyrusschilderij nooit een plekje zal kunnen geven. Zoiets krijg ik thuis niet uitgelegd en al helemaal niet als op de achterkant een boodschap staat:

‘My dear Marise,
You have saved me from making a big mistake.
My gratitude towards you, my angel, is never-ending.
Love, your friend from  Moen-Jo-Daro.
xRandi
june2015’

We dronken koffie en namen er allebei een taartje bij. Het was best gezellig tot Randi over mijn arm begon te strelen en mijn handen wilde kussen.
Ik heb het schilderij op zolder verstopt, achter een doos met spullen uit mijn jeugd en studententijd. Zou dat ooit zonder mij opgeruimd worden, dan mogen ze er zelf een mooi verhaal bij bedenken.

Randi heb ik na die ene ontmoeting niet meer gezien maar hij stuurt me nog geregeld digitale bloemen en zo houden we een beetje contact. Zijn avontuur op SL heeft niet lang geduurd, hij maakte eigenlijk ook geen kans. Kim Holland (de echte) heb ik voor de zekerheid gemaild. Ze was niet geïnteresseerd in het pijpen van een geblinddoekte onbekende.

 

Een gedachte over “De Diplomaat

Geef een reactie